BLOG

Ajándék

2022.04.05 07:35
Ajándék

Mi a trend ajándékokban? A Tíz Legjobb Ajándékötlet.

Érezted már azt a tehetetlenséget amikor nem jut eszedbe semmilyen ajándék ötlet? Amikor már mindene megvan, amikor már mindent kitaláltál, az ismerősei sem tudnak tippet adni, és közelít a születésnap/névnap/évforduló dátuma. Nem érdemes halogatni, itt biztosan megtalálod azt az ajándékot, ami Neked Neki a legjobb választás lehet. De magadat is megajándékozhatod, akár. 

 

Vezeték nélküli bluetooth fülhallgató

Mit értünk az alatt, hogy élményt ajándékozni? Mindenki szeret zenét hallgatni minden körülmények között. Spotify, podcastok hallgatása kertészkedés, sport vagy akár háztartási munka közben is. Ezt a professzionális fülhallgatót a vezeték nélküli szabadság és a kiváló zenehallgatás élményére alkották. Fülhallgató, amely lenyűgöz a kis méretével, ugyanakkor a teljesítményével és jellemzőivel is mellbe vág.
Nincs többé unalmas tevékenység, íme az univerzális és örökkévaló élmény-ajándék:

Katt és begyűjt!

 

SUP eveződeszka

Nászajándék, születésnapi ajándék, önmagad megajándékozása? Ennél jobb aktivizáló mégis pihentető eszköz talán nem is létezik. Egy SUP-pal felveheted a tengerparti vagy a balatoni hullámok ritmusát. Elringatod magad a napon, vagy lassan beleolvadsz evezés közben a naplementébe? Ez csak a Te döntésed, énidőt ajándékozhatsz magadnak is, de nem tévedsz akkor se ha ajándékként SUPer rokonodnál vagy barátodnál landol. Élvezd a nyarat vele vagy add ki bérbe!

Katt és begyűjt!

    Apple Watch kiegészítő

    Egy jó barátod kedveli az Apple termékeket? Színezd ki az életét, adj nekik színes Apple Watch szíjakat a legtrendibb színekben. Pár ilyet vásárolsz neki és ő minden nap más stílusban követi az öltözködését és a divatot. (Ja, és árban verhetetlen):


    Katt és begyűjt!

    MATTEO bőrönd

    Mit tud jobb lenni az utazásnál? Még több utazás. Ha lehetőséged van utazni válasz a cuccaidnak megfelelő csomagtárolót. Olyan bőröndre van szükséged, ami könnyen pakolható, színes, poggyászméretű. Meg is van a legjobb ajándék a párodnak. Azért a színét válassza ki ő. Küldd át neki ezt a linket:


    Katt és begyűjt!

    Steel Egg BBQ kamado

    Ez egy nagyvad ajándék. Az inyenceknek az ő kifinomult profi ajándékozóiknak ajánljuk. Az ajándékozómestereknek. Nászajándék, házassági évforduló, legénybúcsú, szakácsverseny győztese, családi találkozók, végtelen a sor. Szervezd össze a haverokat, vagy a rokonokat, dobjátok össze rá, és ez lehet életed legnagyobb tojás alakú ajándéka! Akár húsvétra is! Egyszer kell odaadni a grillmágusnak és onnantól garantált a szerelem. Neked meg a kerti parti meghívások és a különleges grillfinomságok.



    Katt és begyűjt!


    USB öngyújtó

    Kis összegből prémium minőséget szeretnél ajándékozni? Ráadásul legyen praktikus is? Hallottál már az USB öngyújtókról? Nincs gáz, nincs vele macera soha nem fogyhat ki. És a fém burkolat elkoptathatatlan, ezek a tulajdonságok örök életűvé teszik. Olyan ajándék, ami szerény, letisztult megjelenésű és mégis hasznát és tudását felismerve sokkoló hatású!

    Katt és begyűjt!


    Diffúzor

    Ahhoz, hogy ajándékba add tudnod kell mi is az a diffúzor. Ha nagyon rövidek akarunk lenni akkor egy illatosító és páradúsító környezet-kellemesítő készülék. Valójában egy aromaterápiás párologtatóról van szó, amely még lakberendezési eszközként is megállja a helyét. Végsősoron ez a tökéletes ajándék nőknek, lányoknak, asszonyoknak, anyukáknak, nagymamáknak. Van virág alakú verzióban is, ezzel tehát a nőnapot és Valentin napot is kipipálhatod.



    Katt és begyűjt!



    IQOS tárca

    Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy az IQOS kiegészítők királyai az iqos tárcák. A legjobb IQOS tok, illetve nem csak tok, IQOS tárca, amiben elfér a bankkártya tisztító szett és még a heets is. Ez a jövő brifkója, csak divatos anyagból és kivitelben. Ha ilyet veszel ajándékba nem hibázhatsz, felér egy női táskával, a bőrhatárú, szövött verziók egy férfi oldaltáskávájával. Ne habozz, ez kell Neked… vagyis Neki.

    Katt és begyűjt!

     

    IQOS 3 duo egyedi tok

    Iqos 3.0 tok egyedi

    Ha szeretnél egyedivé válni az IQOS használók között, akkor kösd össze a retrót a modernnel. Vagy vedd meg apádnak. Ezzel a kis antik betűs fityegő kereszttel olyan lesz mintha most jött volna ki a szektás iqoshasználó szerzetetesek gyűléséről. Fiatalos mert IQOS tok és egyedi mert klasszikus. Több színben is kapható.


    Katt és begyűjt!


    Szilikon IQOS tok szett

    Légy teljesen egységes, egyedi és trendi! Amikor szívből adsz ajándékot, az olyan mintha magadnak választanál. És mi lehet több mint egy komplett kiegészítő szett a boldog ajándékozottnak? Fedd le a teljes burkolatot új színnel! Ha létezik jobb ajándék egy IQOS 3.0 felhasználónak akkor írd meg nekünk és beszerezzük! (Most Akciósan is!!)


    Katt és begyűjt!

    10+1: Kézfertőtlenítő készülék

    Nincs figyelmesebb dolog, mint tisztaságot és egészséget ajándékozni. Sajnos (vagy inkább szerencsére) még mindig nem mentek ki a használatból a kézfertőtlenítő készülékek. Használható szappanadagolóként is, ezzel a tisztaságmániásoknak, a higiénia apostolainak hatalmas örömöt okozhatsz. Ha mellesleg még dísztárgyként is funkcionálhat ez a legjobb szoba kiegészítő is egyben. Talán króm kivitelben a legelegánsabb.

     

    Katt és begyűjt!