Grill

ŐSI Bölcsesség és innovatív TECHNOLÓGIA

Évszázadokat kell visszautaznunk az időben. Több mint 3000 évvel ezelőtt Kelet-Ázsiában már hagyományos, fatüzelésű agyagkemencéket használtak. Itt fedezték fel, magukévá tették és magukkal vitték a japánok, akik szeretettel „kamádónak”, azaz kemencének vagy kandallónak nevezték. Amerikai katonák az előző évszázad elején fedezték fel Japánban a kamadót, és ajándékként hazavitték. Az idők folyamán az ősi modellt tovább finomították Atlantában (Georgia, USA) a korabeli ismereteknek, gyártási technológiáknak és innovatív anyagoknak megfelelően. Még a NASA forradalmi kerámiatechnikája is hozzájárult ennek a kivételes szabadtéri főzőkészüléknek a megvalósításához.

A TITOK A NAGY EGG MÖGÖTT

A japánok, az amerikaiak, az európaiak: mindenki, aki jó ételeket kóstol, rajong a páratlan ízekért. Mi a titok a Steel Egg BBQ mögött? Valójában több dolog kombinációja. A hőt visszatükröző kerámia légáramlást generál, amely az összetevőket és az ételeket kivételesen gyengéddé teszi. Ez a tökéletes levegőáramlás, amely biztosítja az ételek egyenletes és megfelelő sülési sebességét. És az a tény, hogy a hőmérséklet a legfinomabb fokig szabályozható és fenntartható.
A kiváló minőségű hőszigetelő kerámia eredményeként még a külső hőmérsékletek sem befolyásolják az EGG belsejében lévő hőmérsékletet. És - nem utolsó sorban - látványos a megjelenése!